ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η εταιρεία μας ΝΕΑΛΟΥΜΙΝ ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗ που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, σας παρέχει τις καλύτερες προτάσεις από άποψη αισθητικής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.


Με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό παράγει κουφώματα όλων των τύπων, όπως: συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, φυσούνες με ή χωρίς θερμοδιακοπή και σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής. Επίσης, κατασκευάζει υαλοπετάσματα, σίτες, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου, καθώς, επίσης, και κάθε τύπου ειδική κατασκευή.

Η άρτια τεχνογνωσία μας, η υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής που χρησιμοποιούμε, οι αξιόπιστες κατασκευές και οι προσιτές τιμές μας, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις των επιλογών σας!

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ιδιώτες, επιχειρήσεις, καταστήματα, αλλά και επαγγελματίες του χώρου, όπως διακοσμητές και κατασκευαστές.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛ

Τα πάνελ αλουμινίου θυρών αποτελούν ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και ποιότητας σε οποιαδήποτε κεντρική είσοδο. Διατίθενται σε διαφορετικές σειρές, ανάλογα με το σχεδιασμό τους: τα παραδοσιακά πρεσαριστά, τα σύγχρονα κλασικά και τη σειρά INOX.

Έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρουν την αισθητική εμφάνιση της σύγχρονης κλασικής αρχιτεκτονικής που σε συνδυασμό με φύλλα ενισχυμένου αλουμινίου, παρέχουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με ποιότητα και ανθεκτικότητα.
​​​​​​​
Τα πάνελ είναι διαθέσιμα σε ral και special αποχρώσεις, καθώς και σε αποχρώσεις ξύλου, και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Πόρτες κύριας εισόδου με Ιnox λεπτομέρειες που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς για κάτι νέο, πρωτοποριακό και φυσικά μοντέρνο.

ΣΙΤΕΣ


Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση καινούριων σιτών όλων των τύπων και φυσικά τη συντήρηση και επισκευή χαλασμένων.