ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη ΝΕΑΛΟΥΜΙΝ ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗ συνεχίζουμε, ακούραστα και με μεγάλη όρεξη και φαντασία, τις δημιουργίες μας και προς μια άλλη κατεύθυνση, όπου ευχόμαστε ότι θα καλύψει μεγάλο ποσοστό από το γούστο και τις επιθυμίες σας.


Μέσα από μια πλούσια ποικιλία μεταλλικών επίπλων μπορούμε πλέον να δώσουμε οποιοδήποτε ύφος στον εσωτερικό σας χώρο, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και την αισθητική σας, τόσο σε μοντέρνο όσο και σε κλασικό ύφος, κατασκευάζοντας καρέκλες, τραπέζια σαλονιού και τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες και διακοσμητικά μικροέπιπλα.

Όλα μας τα σχέδια κατασκευάζονται κατά παραγγελία σε διάφορες διαστάσεις και διατομές, όπως από τετράγωνο, στρογγυλό σίδερο ή λάμα, στο σχέδιο και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε.

Διακοσμητικά 
Η ΝΕΑΛΟΥΜΙΝ ιδρύθηκε με σκοπό το σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών ειδών διακόσμησης, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Παρά τη βιομηχανοποίηση των διακοσμητικών που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες, το πάθος μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε έχει κρατήσει αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, με πολύ φαντασία και ακόμη περισσότερο μεράκι, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αντικείμενα διακόσμησης και οτιδήποτε άλλο θα επιθυμούσατε να ''ντύνει'' το χώρο σας, με βασικό πάντα υλικό το μέταλλο.

Κρατώντας σε υψηλό βαθμό την ποιότητα και την καλαισθησία των προϊόντων μας έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, αλλά και ειδικές λύσεις, βασισμένες στην εικόνα που εσείς ονειρεύεστε για το χώρο σας, έχοντας το σκεπτικό ότι, θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σας.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΟΙΚΙΣΚΟΙ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ